* Kavereiden kahvihetki
Eräs entinen työkaverini tuli jo aamulla tänne kahvittelemaan ja maistamaan eilen leipomiani kakkuja. Eipä ollut naurusta pulaa siinä kahvipöydässä, kun kolmestaan (mies kun oli myös kahvittelemassa) höpötettiin ja lennäteltiin hurtin huumorin helmiä kakun syönnin lomassa.

* Yhteistä aikaa
Miehen kanssa lähdimme pitkästä aikaa yhdessä kauppaan ja olikin hauskaa kivaa. Molempien töiden vuoksi sellaista yhteistä aikaa on loppujen lopuksi vähän, vaikka itse kotona töitä teenkin. Sellaista vapaa-aikaa olla ja mennä yhdessä, ei ole juuri viime aikoina ollut. Tämä oli siis erittäin tervetullut tapahtuma!

* Jakamisen riemua
Ja ei, tämä ei liity tuohon yhteiseen aikaan miehen kanssa, kuten voisi kuvitella, vaan liittyy leipomiini kakkuihin. Ilahdutti itseä kovasti paljon nähdä miten iloiseksi tuliaiskakkuni saajat tekikään!

* Saunan lämmössä
Tuli pitkästä aikaa istuttua pitempi hetki saunassa -ja kerrankin yhdessä sinne miehen kanssa pääsimme-. Juttelua, pieniä löylyjä, jäähyilyä, kylmää lempioluttani. Kaikkea noita sopivassa suhteessa.

* Television tuijotusta
Saunan jälkeen kynttilän valoa jälleen kerran ja lisäksi sellaista niin perinteistä ja niin mukavaa lauantai-iltaa vietimme television ääressä sohvalla löhöten. Ei tarvinnut ajatella, ei tarvinnut mitään muuta kuin olla ja jutella.