Nyt tämä vasta jälkijunassa tuleekin, mutta asiaan.

* Eläinten elämöintiä
Niin monta ilon hetkeä noiden karvakasojen kanssa, iloista hännänheilutusta ja hurisevaa kehräystä. Hyvä olo yhteisistä hetkistä.

* Kakkuja kasaten
Torstaina ostamani silikoninen kakkuvuoka lähti testiin ja teinkin kolme kakkua sitten kerralla. Netistä etsiskelin hyviä ohjeita ja eräs piparimausteinen kakku oli niin hyvää ja jouluisen makuista, että päätin sitten tehdä sellaisen tuliaiseksi myös vanhemmilleni. Pitkästä aikaa leivoin ja tuo vuoka on helmi!

* Töissä täpinää
Työpätkäni tänä päivänä oli lyhyt, mutta hauska. Pienistä asioista sitä tosiaan voi repiä iloa ihminen.. esimerkiksi toisen kirjoitusvirheistä ja hassuista ajatuksista. Voipahan samalla kokea myös jonkinlaista iloisuutta siitä, että onneksi itseni läheisissä ei pahimmilla tavoilla käyttäytyviä ihmisiä onneksi ole. Huh.

* Kynttilänvalon kauneutta
Kyllä se vain on kaunista. Herkkää ja saa hiljentymään, tunnelmoimaan ja ajattelemaan hyviä asioita. Liekin lepatusta voisi seurata ilmeisesti ikuisesti melkein.. vähän samanlainen vaikutus kuin nuotiolla.

* Kiitollisuus kavereista
Kyllä se niin on, että ystävistä ja kavereista täytyy olla niin onnellinen ja iloinen. Vaikka erään kaverini soiton aiheena ei ollutkaan niin mieluinen asia, vaan päinvastoin, niin siitä huolimatta itse puhelu muuten oli hauska ja sai taas jutella ja parantaa maailmaa entisestään.